İlk etapta 2017 Uluslararası Tarım Makinaları Çin-lutong, marka gücünü vurguladı

2017 Çin Uluslararası Tarım Makina Fuarı, 28 Ekim'de Hubei Eyaleti, Wuhan'da sona erdi. Çin'de kurumsal ekip katılımcıları lutong, bayileri dikkat çekiyor.

26 Ekim, sonbaharda Wuhan, Hubei Eyaleti gökyüzü mavisi, güneşli. Wuhan Uluslararası Fuar Merkezi'nde insanlar Çin'e akın etti ve bu büyük şehirde 2017 Çin Uluslararası Tarım Makina Fuarı'nı (Çin Uluslararası Tarım Makinaları Fuarı olarak anılacaktır) yaygınlaştırdı. Asya'nın en büyük ve dünyaca ünlü Uluslararası Tarım Makina Fuarı olan bu sergide, Avrupa, Amerika, Asya Pasifik, Afrika ve diğer ülkeler ve bölgelerdeki şirketler ve paydaşlar sergiye katılacaktı. Çin Uluslararası Tarım Makinaları Fuarı, sadece bir sanayi barometresi değil aynı zamanda bir kıyaslama kriteri; hem üreticileri ve müşterileri, işletmeler için en iyi pozisyonun marka imajını geliştirmek için büyük bir platform alışverişinde bulunmak; hem yeni teknoloji hem de yeni ürünler harika bir sahne açtı, aynı zamanda ürünlerin sektöründe içgörü En iyi Geliştirme umutları.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.


Bu sergide yol şov ürünleri VE dağıtım pompası başlığı, meme, piston, Carter enjektörü, Delphi valfı montajı, Yanmar pompa kafası, VE pompa komplesi vb. Dizel yakıt enjeksiyon sistemi hassas kavrama Sergi süresince birçok yeni ve eski müşteri geldi yeşil kavramını anlamak için kabineyi ziyaret etmek, çevre korumanın endüstri trendini yönlendiren popüler desteği içeriyor. Artan çevresel sorunlar ve insanların sağlık ve güvenlik vurgularıyla Çin Uluslararası Tarım Makina Fuarı (2017), yeşil tarımın ülkede büyük ilgi gördüğünü ve yeşil tarımın ülkenin arz yönlü reformunun önemli bir parçası haline geldiğini gösteriyor. Bu trende uygun olarak, yeşil tarım makineleri, bu yılın gösterisine tamamen yansıyan bir endüstri eğilimi haline geliyor. İlk kez yeşil tarımsal teknoloji sergileri, ortak demiryolu enjektör kontrol vanası ve ortak ray başlığı yoluyla yolun tam teşekküllü olarak tam bir mekanizasyon kurmak için bu yıl, bizim felsefesini, hayatta kalma kalitesini korumaya devam edeceğiz kalkınmanın güvenilirliği, yeni ve eski müşterilere kalpten hizmet vermeye devam edin, kullanıcıların çoğuyla birlikte el ele gidin parlak olun!

Hairdressing Items

Flat Iron Hair,Heat Styling Brush,Blow Dryer Brush,Hair Brush Blow Dryer

Shenzhen Unitepin Tech Co.Ltd , https://www.rifnylife.com